Over ons

De tieners en jongeren uit Aarle-Rixtel zitten verspreid over diverse scholen, scholen onderling doen zelden iets gezamenlijk, en de tieners en jongeren hebben vrij weinig contact met elkaar.
Naast school leren sommigen elkaar enkel bij sport of bij een andere vereniging kennen of juist helemaal niet.

Het doel van Stichting Cendra is de tieners en jongeren uit Aarle-Rixtel en omgeving een veilige en vertrouwde plek te bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten in een huiselijke sfeer.
Bij Stichting Cendra komen uit al deze verenigingen jongeren bij elkaar en worden ervaringen onderling uitgewisseld. Tijdens de activiteiten kunnen ze elkaar dus beter leren kennen; met elkaar kletsen, dansen, tv kijken, biljarten, tafelvoetballen, muziek maken  of een gezelschapsspel spelen.

Stichting Cendra is in de eerste plaats een veilige haven voor alle jongeren! Ieder kind is welkom en vrij om te komen of te gaan zolang hij of zij zich aan de regels houd, Stichting Cendra is daarom geen oppascentrum voor de ouders. Behalve bij speciale gelegenheden! Onze leeftijdsrichtlijn is wel vanaf groep 6 basisschool.

De vrijwilligers besteden veel aandacht aan normen en waarden, gezondheid en omgang in de gemeenschap. De jongeren zullen bij de vrijwilligers van Stichting Cendra altijd een luisterend oor vinden in de wetenschap dat het vertrouwen niet geschaad wordt. Ook het in contact brengen van verschillende  groepen (zoals hangjeugd met oudere ) staat hoog in ons vaandel. Bij gesignaleerde mistoestanden zal het bestuur van Stichting Cendra altijd in het belang van de jeugd de daarvoor professionele instantie`s inschakelen die daarop actie ondernemen.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's